Date

30 sep 2024

Time

18:30

Lær at tackle dine konflikter

t hæsblæsende, interaktivt øjenåbner-foredrag med en af tidens bedste foredragsholdere. Hvordan påvirker din adfærd og din kommunikation dine omgivelser?
GF Forsikring, Kommune og Frederikshavn Teaterforening – siger velkommen til.
Lær at tackle konflikterne rigtigt
Lars er en erfaren og aktiv underviser og foredragsholder gennem 16 år. Har er ligeledes stifter af og underviser på uddannelsen “Konfliktcoach”. Lars er uddannet indenfor Imago, mentalisering, konflikthåndtering, anerkendelse dialog, ledelse, kommunikation og nærvær. Derudover viser hans lange CV en bred erfaring med menneskelige relationer og konflikthåndtering. Lars har tidligere arbejdet som anlægsgartner, friluftsinstruktør, dørmand, skolelærer, leder af fitnesscenter, pædagog på lukket institution. Sideløbende har han haft en karriere på eliteniveau som karatekæmper i fuld kontakt.
Lars Mogensen har udgivet bogen “Håndbog for hverdagens krigere og Konflikter – sådan tackler du dem”, og henvender sig særligt til personale og teams, der arbejder i relationer med og mellem mennesker – uanset om der måtte være konflikter eller ej på forhånd. Lars ved, hvordan han kan flytte sit publikum fra A til B med humor, historier, eksempler og nærværende indlevelse – Han bruger alle tilgængelige virkemidler i sine foredrag.

Varighed: ca. 2 timer ialt

Unummererede siddepladser

Dørene åbner kl. 18.00

Lokation

Arena Nord
Harald Nielsens Plads 9, 9900 Frederikshavn
  • 00

    days

  • 00

    hours

  • 00

    minutes

  • 00

    seconds

Byer

Frederikshavn

Lokation

Arena Nord
Harald Nielsens Plads 9, 9900 Frederikshavn
QR Code

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 30 sep 2024
  • Time: 12:30

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *