Et fyrtårn takker af.. Jørgen Nissen, leder af Skråen, går på pensioon

Skrevet af: Vagthavende
2 maj, 2024 - 11:05

Foto: Seongho Jang - Unsplash

Jørgen Nissen, leder af Skråen gennem 46 år, har valgt at gå på pension og overlader tømmerne til nye kræfter, og dermed give plads til et generationsskifte

Jørgen har siden Skråens etablering i 1978 været frontfigur i den fortsatte udvikling af Skråen og hele det rytmiske miljø i Aalborg. Der har gennem årene været op og nedture, men på trods af modgangen har Jørgen gennem alle årene været i front for at se nye muligheder for et lille rytmisk spillested i Aalborg, hvilket har været helt afgørende for Skråens vedvarende succes.

De første Open air koncerter i Mølleparken var i høj grad Jørgens ide og initiativ, at få stand up på scenen var Skråen også blandt de første til. Der kan gennem årene nævnes utallige initiativer, der udspringer fra Skråen som Skovrock og fredagskoncerter i Karolinelund og ikke mindst Jørgen Nissens kreative indsigt og evne til hele tiden at se nye muligheder i en svær branche.
I samme forbindelse har Skråens souschef og booker Signe Bjerg også valgt at stoppe. Signe har været en vigtig del af udviklingen af Skråens musikalske profil.
Jørgen og Signe videregiver et spillested i god form, der er klar til nye udfordringer. Det vil for enhver, der skal tage over efter Jørgen og Signe ligge et kæmpe stykke arbejde at udfylde.
Jørgen og Signe vil gerne takke alle kollegaer, frivillige, musikere og øvrige samarbejdspartnere for mange års godt samarbejde.
For Skråens bestyrelse og for hele Skråen efterlader dette et stort tomrum men vi har forståelse for deres beslutning. Vi ønsker dem begge alt held og lykke med fremtiden og et kæmpe stort tak for deres formidable indsats for Skråen og alle dennes publikummer.

Kilde: Pressemeddelelse fra Skråen

Se flere nyheder