Julesæsonen bliver ekstra festlig i Aalborg med Neu Markeds tilbagevenden

Skrevet af: Vagthavende
26 okt, 2023 - 08:10

Elsker du både julen og det kendte kunst- og designmarked Neu? Så har du nu en glimrende grund til at glæde dig endnu mere. Neu Marked er nemlig på vej tilbage til Aalborg med en juleudgave, der vil sprede juleglæde i byen.

Arrangørerne lover, at der ikke bliver sparet på hverken kvaliteten af de udstillede varer, den festlige stemning eller den hyggelige juleatmosfære. Neu Marked jule-edition finder sted den 18. november fra kl. 10:00 til 17:00 i Kedelhallen i Nordkraft.

Det bliver en begivenhed, der byder på spændende nyt, da mange nye, lovende udstillere vil være til stede, og det bliver deres første besøg i Nordkraft. Samtidig får besøgende også muligheden for at møde nogle af de velkendte udstillere, der har været med tidligere.

Uanset din personlige smag i julen, vil der være noget for alle på Neu Marked. Du kan forvente at finde over 60 lokale kunsthåndværkere, keramikere og mange andre spændende udstillere, der alle har deres unikke varer med.

En ekstra god nyhed er, at der er gratis adgang til begivenheden, og dørene er åbne fra kl. 10:00 til 17:00. Neu Markeds tilbagevenden i juleudgaven lover at være en skøn begivenhed for alle, der ønsker at komme i den rette julestemning og opleve kunst og design på deres bedste.

Se flere nyheder