Efterårsferie vejret: Solrig start inden koldere temperaturer

Skrevet af: Vagthavende
16 okt, 2023 - 07:10

Efterårsferien er her, og spørgsmålet om, hvad vi skal lave, afhænger i høj grad af vejret. For dem af os, der foretrækker at tilbringe tid udendørs med lange gåture for at samle kantareller, kastanjer og agern til at lave tændstikdyr, er der gode nyheder. Vejret ser lovende ud i uge 42, især her i Nordjylland.

Mandag forudsiger en næsten skyfri himmel med solskin og temperaturer op til 10 grader midt på dagen. Vinden forbliver mild, og det bliver en perfekt dag at besøge Nationalpark Thy og det nye besøgscenter. Tirsdag ser også godt ud, men med en smule mere vind og mulighed for en regnbyge eller to.

Onsdag bringer lidt varmere vejr og mere sol, men derefter begynder vejret at ændre sig. Torsdag bliver blæsende, og østenvind bringer koldere temperaturer. Fredag forventes at være den koldeste dag med temperaturer omkring seks grader. Lørdag ser lignende ud med køligt og blæsende vejr, men med mulighed for lidt sol.

Søndag markerer en kold, blæsende og regnfuld afslutning på efterårsferien. Det ser ud til, at hverdagen næste mandag måske ikke virker så trist, når man ser ud af vinduet.

Se flere nyheder