Aalborg Halvmarathon 2024: Ny dato og spændende ændringer afsløret

Skrevet af: Vagthavende
15 okt, 2023 - 12:10

Traditionen fortsætter, da Aalborg Halvmarathon annoncerer datoen for næste års begivenhed. Søndag den 2. juni 2024 markerer dagen, hvor både erfarne løbere og motionister kan deltage i dette ikoniske løb, der inkluderer muligheden for at løbe gennem Limfjordstunnelen.

I 2024 er der fokus på at inkludere alle aldersgrupper og færdighedsniveauer. Arrangementet vil starte om søndagen, hvilket gør det muligt for børnefamilier at deltage og giver morgenfriske motionister mulighed for at nyde løbet. Distancerne inkluderer 10 km og halvmaraton for løbere, mens de gående kan vælge mellem ca. 8 eller 16 km på WALKin Nordjylland Aalborg-ruten.

En spændende tilføjelse til næste års Aalborg Halvmarathon er en mini-halvmarathon, der strækker sig over 2,1 km. Dette nye tiltag er målrettet børnefamilier og dem, der måske synes, at 10 km er for udfordrende. Bemærk, at denne kortere løberute ikke inkluderer Limfjordstunnelen.

Tilmeldingen til Aalborg Halvmarathon 2024 åbner den 26. oktober kl. 12:00. Det forventes, at arrangementet vil bygge videre på sidste års succes og levere en endnu mere imponerende oplevelse for deltagerne i Nordjyllands store motionsfest. Så gør dig klar til at tage dine løbesko på og være en del af denne fantastiske begivenhed, der inkluderer noget for enhver smag og alder.

Se flere nyheder