Magisk Juleløb i Aalborg Zoo – By Night og Familieløbet!

Skrevet af: Vagthavende
25 sep, 2023 - 06:09

Den første weekend i december forvandler Aalborg Zoo sig til en fortryllende kulisse for to enestående juleløb, der byder på en helt særlig stemning. Uanset om du foretrækker at opleve dyrene sove i aftenmørket eller ønsker en morgenløbetur med hele familien, er der noget for enhver smag.

Juleløbet i Aalborg Zoo – By Night: Lørdag den 2. december kl. 21.00 åbner Aalborg Zoo dørene efter lukketid for en enestående løbeoplevelse, hvor du kan opleve parken badet i magisk belysning. Dyrene sover, mens du løber gennem dyreparken om natten. Ruten strækker sig over 1 km inde i parken og 2,5 km i det omkringliggende naturområde, hvilket gør hver runde på cirka 3,5 km. Uanset om du vælger at løbe eller gå, er der tre forskellige distancer at vælge imellem:

  • 5 km (5 omgange på 1 km-ruten inde i parken)
  • Kvartmarathon: 10,6 km (3 omgange på 3,5 km-ruten)
  • Halvmarathon: 21,1 km (6 omgange på 3,5 km-ruten)

Hele løberuten er oplyst af det smukke julelys, og stemningen akkompagneres af hyggelig julemusik. Undervejs på ruten vil der være et juledepot, og efter løbet kan du glæde dig til at modtage en unik metalsmedalje, som er designet i samarbejde med Aalborg Zoo. Juleløbet i Aalborg Zoo – By Night arrangeres af BridgeRunner, og alle henvendelser omkring løbet skal rettes til dem via info@BridgeRunner.dk.

Familieløbet: Familieløbet, der finder sted den 3. december, er perfekt til børnefamilier, der ønsker en morgenløbeoplevelse med en ekstra bonus. Her får du mulighed for at løbe om formiddagen og have adgang til Aalborg Zoo resten af dagen. Så tag hele familien med til en uforglemmelig dag i dyrenes selskab.

Begge juleløb i Aalborg Zoo er omgivet af den skønneste juleudsmykning, der skaber en helt særlig atmosfære for løberne. Så sæt kryds i kalenderen og vær med til at skabe minder i hjertet af Aalborg Zoo.

Læs mere om eventet her

Se flere nyheder