Kappelborg starter sæsonen med et brag: Teater, kunstudstilling, blues og rock

Skrevet af: Vagthavende
10 sep, 2023 - 13:09

“En anderledes Teaterkoncert” indleder festlighederne torsdag den 14. september. Her kan publikum opleve skuespilleren Victor Marcussen give liv til en række elskelige, særprægede karakterer, mens han nyfortolker velkendte hits, der på hver deres måde afspejler livets uendelige mangfoldighed.

Fredag den 15. september er det tid til en koncert med den alsidige guitarist, sangskriver og sanger Mika Vandborg. Mika Vandborg, der har en imponerende musikkarriere med samarbejder med kunstnere som Sanne Salomonsen, Dicte, Gnags og Claus Hempler, udgav sit første soloalbum i 2022. Han tager nu sit band med på turné for at præsentere sange fra dette album samt nyt materiale.

Lars Illum, leder af Kulturhus Kappelborg, udtaler: “Mika Vandborg er virkelig en kapacitet både som guitarist, sanger og sangskriver, og det er med stolthed, vi nu kan præsentere ham på Kappelborg. Vandborg kommer med sangbare linjer, vedkommende tekster og en stor respekt for dansk musik gennem mange årtier. Der er virkelig noget at glæde sig til.”

Fra den 16. september til den 21. oktober præsenterer Naja Kirkedal sin fotokunst på Kappelborg. Udstillingen med titlen “LYS TID SPOR” fokuserer på Skagen anno 2023 og lader fotografiet indfange det stærke samspil mellem kultur og natur i området.

Efter ferniseringen på udstillingen finder der lørdag formiddag en blueskoncert med Tim Lothar og Peter Nande sted i Kappelborgs foyer. Disse to dygtige musikere leverer en overbevisende blanding af bluesgenrer med en naturlig og afslappet stemning. Tim Lothar og Peter Nande elsker bluesmusik og at optræde sammen, og de tager publikum med på en spændende rejse fyldt med humoristisk historiefortælling og virtuost bluesmusik.

Med hele fire begivenheder på blot en halv uge markerer Kappelborg en imponerende start på sæsonen. Det fulde sæsonprogram og billetinformation kan findes på Kappelborgs hjemmeside, kappelborgskagen.dk. Så sørg for at reservere dine pladser og vær klar til at opleve en kulturel fest i Skagen.

Se flere nyheder