Billetterne til Nibe Festival 2024 bliver revet væk i en vanvittig fart! Skal du nå at have billetter til Nibe festival 2024?

Skrevet af: Vagthavende
5 sep, 2023 - 09:09

Inden for blot en time blev de første 2500 billetter revet væk af entusiastiske festival gængere, der er klar til at fejre musik, kultur og fællesskab i den skønne by Nibe.

Det har været en forrygende dag for Nibe Festival, der traditionelt er kendt for at levere topmusik og uforglemmelige oplevelser.

Billetpriserne steg gradvist, jo flere billetter der blev solgt, og de første heldige 500 festivalgængere kunne sikre sig deres billet til den absolut laveste pris på 1475 kr. Festivalens marketingteam delte nyheden om billetsalget på deres officielle Facebook-side.

Nibe Festival er kendt for sin brede vifte af musikgenrer, som tiltrækker musikelskere i alle aldre. Festivalen har tidligere præsenteret både danske og internationale kunstnere, der spænder fra rock, pop, hip-hop, elektronisk musik til folke- og verdensmusik. Den skaber hvert år en unik blanding af musik, kunst, kultur og madoplevelser, som tiltaler en bred vifte af besøgende.

Festivalen vil fortsætte med at sælge billetter i de kommende uger, og selvom priserne gradvist stiger, er der stadig mulighed for at sikre sig adgang til en af Danmarks mest elskede musikfestivaler.

Se flere nyheder