Jonny Hefty tilbage på scenen som vært for Skør med Rock i Aalborg

Skrevet af: Vagthavende
31 maj, 2024 - 10:05

Foto: foto.iisager.dk Jonny Hefty & Jøden Facebook, 5. november i Kulturhuset Islands Brygge

Et pusterum og en platform for talent: Skør med Rock samler årligt 400-600 deltagere fra hele landet til en dag fyldt med musik, fællesskab og glæde. Festivalen tilbyder et pusterum fra hverdagens udfordringer og giver de psykisk sårbare en platform for at udfolde deres musikalske talent. Bands og solister fra socialpsykiatriske bosteder og væresteder optræder på festivalens tre scener, efter at have øvet sig i månedsvis.

Musik med helbredende effekt: Musikken spiller en central rolle på Skør med Rock, da den har en dokumenteret helbredende effekt. For mange af deltagerne kan musikken være en vej til bedre behandling og recovery. Festivalen skaber et rum for fællesskab og stolthed over egne musikalske evner, og giver deltagerne en unik mulighed for at møde andre i samme situation.

Jonny Hefty stærkt tilbage: Jonny Heftys deltagelse i Skør med Rock markerer hans stærke comeback efter kræft, kemo og stråler. Han er kendt for sin humoristiske og medrivende personlighed, og han glæder sig til at bidrage til en uforglemmelig festivaloplevelse for alle deltagere.

Fakta om Skør med Rock:

  • Hvad: Skør med Rock-festival
  • Hvor: Trekanten Aalborg
  • Hvornår: 4. juni, 11-22
  • Pris: 100 kr.
  • Arrangør: Foreningen Skør med Rock
  • Website: https://www.skoer-rock.dk/

Se flere nyheder