Grøn Koncert afslører Kesi og HUGORM som sidste navne

Skrevet af: Vagthavende
2 maj, 2024 - 13:05

Foto: Grøn Koncert

Danmarks livemusik fejres i stor stil, når Kesi og rocktrioen HUGORM slutter sig til et imponerende lineup, der også inkluderer Blæst, Burhan G, Jada, Scarlet Pleasure, Tobias Rahim og TV·2 på en turné fra den 18.-28. juli.

Billetsalget til årets koncerter har slået rekorder med udsolgte shows allerede i Valby og Næstved, to måneder tidligere end sidste år.

Kesi: Den uundgåelige hitmager

Kesi, også kendt som Oliver Kesi Chambuso, har cementeret sig som en af Danmarks største musikstjerner med hits som “Kom Over” og “Ibiza”. Med næsten 900 mio. streams er han en af landets mest streamede kunstnere.

Han vender tilbage til Grøn Koncert med en garanteret gadefeststemning og et løfte om en energifyldt optræden, der vil sætte publikum i feststemning.

HUGORM: Rocktrioen med vokseværk

Frontet af Simon Kvamm, har HUGORM markeret sig med anmelderroste udgivelser og udsolgte shows på prominente festivaler som Smukfest og Tinderbox.

Efter en succesfuld 2023-turné er de klar til at erobre Grøn-scenen med deres intense liveperformance og spektakulære sceneshow.

Billetter og yderligere information om Grøn 2024 kan findes på groenkoncert.dk.


Faktaboks:

  • Grøn Koncert offentliggør Kesi og HUGORM som de sidste navne til årets lineup.
  • Billetsalget til årets koncerter har slået rekorder med udsolgte shows allerede to måneder tidligere end sidste år.
  • Kesi har akkumuleret næsten 900 mio. streams og er en af landets mest streamede kunstnere.
  • HUGORM, med Simon Kvamm i front, har markeret sig på den danske musikscene med anmelderroste udgivelser og udsolgte shows på prominente festivaler.
  • Grøn Koncert 2024 finder sted fra den 18.-28. juli.

Se flere nyheder