Verdens Vildeste Opdagelser udstilles i Blokhus

Skrevet af: Vagthavende
20 apr, 2024 - 20:04

Foto: Privat

Blokhus forbereder sig på en ekstravagant begivenhed, når Skulpturparken Blokhus åbner dørene for årets sandskulpturudstilling den 28. april. Med et imponerende tema, “Verdens Vildeste Opdagelser”, præsenterer parken et sandt eventyr for besøgende i alle aldre.

Over 304 tons sand har dannet grundlaget for årets imponerende sandskulpturer, skabt af nogle af verdens bedste sandskulptører. Temaet “Verdens Vildeste Opdagelser” spænder fra ikoniske opfindelser som flyvemaskinen og elpæren til historiske begivenheder som Columbus’ opdagelse af Amerika og den episke rejse til månen. Skulpturerne er ikke kun imponerende i størrelse, men også i deres detaljerede udførelse, hvilket vidner om det enorme talent hos kunstnerne bag værkerne.

Men det stopper ikke ved sandskulpturerne. Skulpturparken har også formået at sikre en unik verdens- og monumentudstilling med imponerende kopier af ikoniske bygningsværker som Eiffeltårnet, Big Ben og Frihedsgudinden. Denne ekstraordinære udstilling giver besøgende mulighed for at opleve verdens mest berømte monumenter på nært hold, uden at skulle rejse tusindvis af kilometer.

Indvielsen af udstillingen den 28. april bliver en festlig begivenhed med musikalske indslag af Jammerbugt Garden, taler af Borgmester Mogens Chr. Gade og Skulpturparkens indehaver, John Andersen. Som en særlig overraskelse kan gæster denne dag deltage i en konkurrence om et rejsegavekort til en værdi af 10.000 kr.

Udover de imponerende sandskulpturer og verdensudstillingen byder Skulpturparken Blokhus også på andre attraktioner, herunder Danmarks eneste Voksmuseum, sansehaver, blomstrende bede og en spændende vikingesti.

Skulpturparken Blokhus inviterer besøgende til at deltage i et mindeværdigt eventyr og ønsker alle velkommen til uforglemmelige oplevelser i 2024.

Se flere nyheder