Europas største mobile voksmuseum til Blokhus

Skrevet af: Vagthavende
15 apr, 2024 - 15:04

Foto: Privat

I april måned vil Skulpturparken Blokhus være vært for en sensationel tilføjelse til sine allerede imponerende attraktioner. Danmarks eneste Voksmuseum åbnede dørene den 5. april, meddeler parken i en nylig pressemeddelelse.

Skulpturparken Blokhus ser frem til at præsentere en række nye tiltag, udstillinger og begivenheder i løbet af 2024. Udover den spændende Genbrugsfestival, der finder sted i påsken, afslører ejeren John Andersen nu en ægte danmarkshistorie.

“Vi åbner simpelthen Europas første og største mobile voksmuseum den 5. april. Det er en kæmpe nyhed, og vi er stolte over at være blevet udvalgt som destination for denne udstilling, hvilket gør os til Danmarks eneste voksmuseum,” udtaler John Andersen.

I de to Arkadebygninger vil besøgende kunne opleve et imponerende udvalg af verdensberømte film-, tv- og sportsstjerner i det største voksmuseum i Europa og det eneste i Danmark.

Blandt de mange ikoniske figurer vil gæster kunne hilse på David Beckham, Messi, Brad Pitt, Sylvester Stallone, Marilyn Monroe, Katy Perry, Harry Potter og mange flere.

Adgang til Voksmuseet i Arkaden er inkluderet i entrébilletten til Skulpturparken.

For mere information om entrépriser, åbningstider og kommende begivenheder, besøg www.kulturhusetblokhus.dk

Fakta:

  • Åbningsdato: 5. april 2024
  • Placering: Skulpturparken Blokhus, Danmark
  • Oprindelse: Danmark
  • Antal udstillede figurer: Mangfoldig samling af verdenskendte film-, tv- og sportsstjerner
  • Adgang: Inkluderet i entrébilletten til Skulpturparken

Se flere nyheder