Scarlet Pleasure og TV·2 tilføjer ekstra glans til Grøn

Skrevet af: Vagthavende
11 apr, 2024 - 15:04

Foto: groenkoncert.dk

Musikfestivalen Grøn kan i år prale af to formidable tilføjelser til lineup’et, der lover at levere uforglemmelige koncertoplevelser. Muskelsvindfonden og Tuborg har annonceret, at Scarlet Pleasure og TV·2 vil optræde sammen med tidligere annoncerede Tobias Rahim på årets festivalturné gennem Danmark fra den 18. til den 28. juli.

Med tilføjelsen af Scarlet Pleasure og TV·2 er der garanti for en festlig stemning med dans og fællessang på Grøn til sommer. Begge bands, der repræsenterer hver deres musikgeneration, inviterer publikum til en fest, der hylder fællesskabets og forskellighedens glæder i det danske sommerland. Og det bedste er, at det hele er til fordel for Muskelsvindfonden.

Scarlet Pleasure, bestående af sanger Emil Goll, Joachim Dencker på trommer og Alexander Malone på bas, har siden deres debut i 2014 leveret en imponerende række hits, herunder “Deja Vu” og “Limbo”. Med deres iørefaldende melodier og fængende rytmer tager de lytteren med på en musikalsk rejse til varmere himmelstrøg, hvor man trygt kan lade dansekroppen slappe af og komme tættere på zen end nogensinde før.

TV·2, der har været på scenen siden 1980, er kendt for deres tidløse klassikere såsom “Alt Hvad Hun Ville Var At Danse” og “Bag Duggede Ruder”. Deres musik appellerer til alle generationer og fungerer som et samlingspunkt for følelser, fest og fællesskab. Efter en pause på 13 år er de tilbage på Grøn og ser frem til at dele glæde, kærlighed og håb for fremtiden med publikum.

Faktaboks:

  • Scarlet Pleasure og TV·2 slutter sig til årets Grøn lineup sammen med Tobias Rahim.
  • Festivalturnéen finder sted fra den 18. til den 28. juli.
  • Scarlet Pleasure debuterede på Grøn i 2017 og har siden været på plakaten i 2019 og 2020.
  • TV·2 spillede første gang på Grøn i 1986 og har sidenhen optrådt ni gange på festivalen.

Se flere nyheder