Sommerløbet i Aalborg Zoo: Oplev en Unik Løbeoplevelse Blandt Dyrene

Skrevet af: Vagthavende
10 apr, 2024 - 15:04

Foto: Len - pexels.com

Har du nogensinde drømt om at løbe blandt giraffer, elefanter og løver? Den 29. juni kan din drøm – næsten – blive til virkelighed. Aalborg inviterer til det spændende “Sommerløbet i Aalborg Zoo” for hele familien.

“Leder du efter en oplevelse, der kombinerer motion, natur og dyreliv på en helt unik måde? Så er Sommerløbet i Aalborg Zoo det perfekte arrangement for dig og din familie,” fortæller Aalborg Zoo om løbet, der finder sted den 29. juni 2024 om aftenen.

Løbet byder på en rute, der fører dig gennem de smukke omgivelser både inde i parken og udenfor. Du kan vælge mellem distancerne: 5 km løb/gang, 10 km løb/gang, 15 km løb og Halvmarathon.

Med i prisen får du adgang til et stort målområde med boder og dyreanlæg før, under og efter løbet, en unik metalmedalje, startnummer med dit navn, print-selv diplom, tidstagning via Sportimings app og et depot med saft, vand, frugt, chips, slik og meget mere.

Faktaboks:

  • Arrangement: Sommerløbet i Aalborg Zoo
  • Dato: 29. juni 2024
  • Distancer: 5 km, 10 km, 15 km, Halvmarathon
  • Inkluderet i prisen: Adgang til målområde, medalje, startnummer med navn, print-selv diplom, tidstagning via Sportimings app, depot med forfriskninger.

Se flere nyheder