Dansk stjerneregn over Blå Scene til Nibe 2024 

Skrevet af: Vagthavende
18 jan, 2024 - 11:01

Dansk stjerneregn over Blå Scene til Nibe 2024 

– Den danske scene har så meget at byde på i disse år, og det smitter positivt af på denne uges offentliggørelser og ikke mindst det samlede musikprogram til årets festival, siger talsmand Peter Møller Madsen. 

– Det betyder selvfølgelig rigtig meget for os, at vi kan præsentere nogle af mest efterspurgte danske navne til vores fantastiske festivalgæster, som kan se frem til mange store koncertoplevelser i flotte omgivelser. 

Gobs 

Som den 8. mest streamede artist i Danmark og med i alt 83 millioner streams på Spotify i 2023, må Gobs siges at være en populær herre. I en blanding af rap og pop leverer Gobs – med det borgerlige navn Victor Gaardboe – hit på hit. 

I 2023 udgav Gobs sit andet album “KNUSTE HJERTER HELER ALDRIG”, som blev det 2. mest streamede album i Danmark. Og særligt sange som “Tak For Sidst” og “Tro På Kærlighed” har fundet vej til manges playlister. Gobs har også haft flere succesfulde samarbejder med artister som Hjalmer, Branco og Thomas Helmig. 

Tim Christensen 

Den danske sanger og sangskriver Tim Christensen – også kendt fra rockgruppen Dizzy Mizz Lizzy – lægger endnu en gang vejen forbi Nibe Festival. Som anerkendt soloartist siden 2000 har han udgivet sange som “Love Is A Matter Of”, “Whispering At The Top Of My Lungs” samt titelsangen “Right Next To The Right One” til den populære tv-serie ‘Nikolaj og Julie’. 

Siden solodebuten har Tim Christensen udgivet tre album, hvoraf det seneste blev til i tæt samarbejde med det faste backingband The Damn Crystals. Festivalgæsterne kan således godt se frem til en solid koncertoplevelse, når Tim Christensen spiller fredag d. 5. juli på Blå Scene. 

 Pil 

TV-aktuelle Pil, der i forrige uge sang sit store hit ”Dronning Af Månen” sammen med Mads Langer til hyldestshowet for Dronning Margrethe, er igen at finde på festivalprogrammet i Nibe. Med sit betagende musikalske univers besøgte Pil første gang Nibe i 2022, og siden da er hendes sange kun nået endnu bredere ud.  

I oktober 2023 vandt hun den eftertragtede P3 Talentet til P3 Guld, og med andre store hits som ”Nattely”, ”Dér” og ”Ingenting Jeg Hellere Vil” er hun helt klar til at indtage Blå Scene og give en unik festivalkoncert. 

Malte Ebert 

Han er nærmest svær at komme udenom, når vi taler aktuel dansk pop. Malte Ebert, der tilbage i 2016 slog igennem som Gulddreng, leverer vaskeægte popsange på både dansk og engelsk. Sangteksterne er relaterbare og går lige fra det humoristiske til det rørende hjørne. 

Når verden er dum, er du det, der gør mindst ondt, er fortællingen i det nyeste nummer “Mindst Ondt”, som Malte Ebert har lavet med sangerinden Svea S. I 2021 blev han bemærket med sin medvirken i TV2-programmet ‘Toppen Af Toppen’, og i 2022 var det med den populære titelsang til julekalenderen “Julehjertets Hemmelighed”. Og så var der selvfølgelig hyldesten til Hendes Majestæt Dronning Margrethe, nemlig sangen “Kalde Dem for Du”. 

Malte Ebert spiller onsdag d. 3. juli på Blå Scene. 

15 navne er indtil videre offentliggjort til Nibe 2024, og frem mod festivalen den 3. til 6. juli vil man løfte sløret for endnu flere. 

Se flere nyheder