JULEVENT I Aalborg Zoo Løfter Traditionen til Nye Højder i 2023

Skrevet af: Vagthavende
2 nov, 2023 - 08:11

Aalborg Zoo har offentliggjort planer om en forstærket og forbedret JUL I ZOO i år. Direktøren Henrik Vesterskov Johansen udtaler, at årets arrangement vil være endnu mere uforglemmeligt, takket være spændende nye tilføjelser.

Traditionen om JUL I ZOO fortsætter med imponerende fornyelser og ekstraordinære oplevelser i år. Aalborg Zoo har bekræftet, at besøgende kan se frem til en endnu smukkere og mere stemningsfuld oplevelse med tilføjelsen af et stort antal julelys og en række nye aktiviteter.

Direktøren for Aalborg Zoo, Henrik Vesterskov Johansen, fremhævede vigtigheden af at samle familie og venner under denne begivenhed, og glædede sig over de spændende nye tiltag, der vil berige oplevelsen for alle besøgende. Udover de klassiske julelys vil der være flere hyggelige torve og juleboder, der vil præsentere lokalproducerede delikatesser og unikke julegaver.

Underholdningsprogrammet for JUL I ZOO 2023 lover en bred vifte af aktiviteter, herunder ildshow, korsang og børnejuleshows med kendte figurer som Elnis, Michael Back og Safari Simon. Julemanden vil introduceres til et nyt magisk univers, kaldet Lykkeskoven, som siges at være en ekstraordinær oplevelse.

Aalborg Zoo understreger også, at JUL I ZOO er en unik chance for at opleve dyrelivet på en anderledes måde, især om aftenen, hvor dyrene forbereder sig på natten.

JUL I ZOO åbner den 24. november med en ceremoniel tænding af det store juletræ. Dette års arrangement løber på udvalgte datoer frem til den 27. december.

Se flere nyheder