Julesæsonen skudt i gang i butikkerne: Tidligt, men ikke tidligere end før

Skrevet af: Vagthavende
31 okt, 2023 - 15:10

Detailhandlen er allerede i julestemning, med hylderne fyldt med alt fra julekalendere til juleslik. Ifølge varehuschefen Peer Thomassen fra Bilka i Skalborg er tidlig lancering af julevarer ikke ny. “Julen starter på samme tid hvert år,” understreger han.

Selvom det kan synes for tidligt, imødekommer butikker som Bilka den stigende efterspørgsel. En lang julesæson giver både regelmæssige og lejlighedsvise kunder mulighed for at få fat i det, de søger. Peer Thomassen forklarer, at selvom julesalget er tidligt i gang, forventes det ikke at starte endnu tidligere næste år.

Interessen for tidlig juleshopping er stigende. Ifølge Thomassen har kunder allerede vist stor interesse for julekalendere. Dog forsikrer han, at der vil være tilstrækkelige forsyninger til alle og masser af julestemning på lager.

Bemærk, at dette er en omskrivning og ikke en direkte gengivelse af den oprindelige artikel. Kilden er angivet som Bilka Varehuschef Peer Thomassen, og artiklen fokuserer på butikkernes tidlige tilbud i forbindelse med den kommende julehandel.

Se flere nyheder