Stort julemarked i Aalborg med gløgg, æbleskiver og kunst

Skrevet af: Vagthavende
27 okt, 2023 - 07:10

Med kun 59 dage til jul er julesæsonen lige rundt om hjørnet, og Aalborg er ved at gøre sig klar til at fejre med stil. Huset i Hasserisgade har annonceret deres store julemarked, der vil finde sted i morgen, søndag den 26. november, fra kl. 11.00 til 16.00. Dette hyggelige kulturhus vil være det perfekte sted at finde unikke julegaver, da det vil bugne af kreative design-, kunst- og hobbyeffekter skabt af 33 dygtige kunstnere.

De besøgende kan forvente masser af julestemning og lækkerier, da salgsboderne vil være spredt ud under telte i HUSETS Gårdhave, indenfor i HUSETS Galleri og i HUSETS koncertsal. Sct. Georgs Gilderne vil være til stede i Gårdhaven og vil byde på alt fra tombola til adventskranse og juledekorationer. Nørresundbyspejderne vil også være tilbage og tilbyde brændte mandler ristede over bål.

For dem, der ønsker en pause fra indkøbene, er der mulighed for at nyde varme æbleskiver og velduftende gløgg i HUSETS Café. Det bedste af det hele er, at der er gratis entré, og alle er velkomne til at deltage i denne julefest.

Se flere nyheder