Musikkens Hus styrker sin fremtid med ny kommunikationsdirektør, som samtidig er bestyrelsesmedlem hos Nordjyske

Skrevet af: Vagthavende
16 okt, 2023 - 11:10

I en tid med skærpet økonomisk opmærksomhed og kulturinstitutioners kamp for at overleve, tager Musikkens Hus i Aalborg nu et dristigt skridt for at styrke sin position. Nyheden kommer i kølvandet på de seneste udviklinger, hvor Aalborg Kommunes budgetforlig har sat yderligere pres på Nordjyllands største kulturinstitution.

Direktør Lasse Rich Henningsen udtaler, at han aldrig før har mødt krav som dem, der nu stilles fra det politiske niveau. Musikkens Hus, der i forvejen kæmper med økonomiske udfordringer, ser sig nu tvunget til at tage nye initiativer for at imødekomme kravene.

I en overraskende drejning har Musikkens Hus annonceret ansættelsen af Rikke Mølgaard som ny kommunikations- og marketingdirektør, der tiltræder i november. Rikke Mølgaard, tidligere salgs- og marketingdirektør i Aalborg Lufthavn og nuværende bestyrelsesmedlem i Det Nordjyske Mediehus, bringer en betydelig mængde erfaring og kompetencer til Musikkens Hus.

Det er værd at bemærke, at Rikke Mølgaard har tidligere arbejdet som selvstændig konsulent og professionelt bestyrelsesmedlem hos blandt andre Det Nordjyske Mediehus, som tidligere har kritiseret Musikkens Hus’ økonomiske situation. Hendes tiltrædelse som kommunikationsdirektør skaber derfor spændende perspektiver for samarbejdet mellem Musikkens Hus og Nordjyske Mediehus.

Rikke Mølgaard er 47 år og har store mængder erfaring. Dette skridt er et forsøg på at styrke Musikkens Hus’ position og image i en tid, hvor økonomiske udfordringer og kritik truer kulturinstitutionens fremtid.

Rikke Mølgaards ansættelse giver Musikkens Hus en ny mulighed for at kommunikere effektivt med både byrådet og offentligheden, samtidig med at institutionen styrker sit økonomiske fundament. Dette skridt markerer begyndelsen på en ny æra for Musikkens Hus og dens forsøg på at overvinde de økonomiske udfordringer og fordomme, der tidligere har præget institutionen.

Se flere nyheder