Populære rejsemål i efterårsferien: TUI’s oversigt

Skrevet af: Vagthavende
10 okt, 2023 - 08:10

Rejseselskabet TUI har solgt en stor del af deres rejser i uge 42 og bringer dermed en oversigt over danskernes foretrukne rejsemål for efteråret frem.

Efterårsferien er en særlig tid, da den markerer skiftet fra sommersæson til vintersæson. Dette betyder, at de velkendte middelhavsdestinationer gradvist giver plads til vinterdestinationer med mere behagelige temperaturer i vinterperioden. Direkte flyvninger til destinationer som det græske øhav, Cypern og Mallorca bliver erstattet af direkte flyvninger til De Kanariske Øer, Kap Verde, Thailand, Mexico og Egypten.

Udover de traditionelle charterdestinationer observerer TUI i år en stigende interesse for ruteflysløsninger til storbyer. Ruteflysløsninger giver TUI’s rejsende mulighed for at skræddersy deres rejse, uanset om det drejer sig om tre uger i Asien med flere destinationer, en kort weekendtur til en storby, en roadtrip i USA eller noget helt andet.

De mest populære charterdestinationer i uge 42 inkluderer:

  1. Gran Canaria
  2. Kreta
  3. Cypern
  4. Rhodos
  5. Mallorca

De mest populære storbydestinationer i uge 42 inkluderer:

  1. Rom
  2. Barcelona
  3. New York
  4. London
  5. Dubai

Der er også bemærkelsesværdige stigninger i rejsebestillinger sammenlignet med sidste år for uge 42, med følgende destinationer i spidsen:

  1. Paris
  2. Athen
  3. Malta
  4. Rom
  5. New York
  6. Costa del Sol
  7. Phuket

Se flere nyheder