Møde om forlængelse af turistsæsonen i Hjørring kommune

Skrevet af: Vagthavende
1 okt, 2023 - 16:10

I et spændende erhvervsmøde, der finder sted på Hotel Kirkedal i Lønstrup tirsdag kl. 15:30, diskuteres initiativer til at styrke turismen i Hjørring Kommune uden for højsæsonen. Arrangementet er blevet til i samarbejde mellem Hjørring Kommune og Turismeforum.

Mødet vil tackle spørgsmålet: “Hvordan kan vi sammen skabe fantastiske oplevelser på tværs af vores område, selv i vores lavsæson?” Borgmester Søren Smalbro vil byde velkommen og derefter følges op med en præsentation fra Peter Krusborg, direktøren for Visit Nordvestkysten, der vil dele indsigt i arbejdet med turismeudvikling, herunder forlængelse af turistsæsonen.

Helle Sigetty, turistchef i Lønstrup Turistforening, vil præsentere sit indlæg om, hvordan lokalsamfundet kan bidrage til og samarbejde om denne udvikling. Hun vil også dele inspiration fra den nylige succes med “Sensommermagi Lønstrup.”

Kim Møller-Kjær, ejeren af gourmet-restauranten Villa Vest, vil dele sine erfaringer med at opretholde en succesfuld forretning i mange år med fokus på at udvide turistsæsonen.

Dagens sidste indlæg vil komme fra blomsterhandleren Johnny Haugaard, der vil tale om blomster, kreativitet og fællesskab efter en netværkspause.

Se flere nyheder