Løfter sløret for Halloween-fest i Aalborg Zoo: Større, skræmmende, og fyldt med Sjov

Skrevet af: Vagthavende
14 sep, 2023 - 12:09

Efter sidste års gigantiske succes er Halloween-festen tilbage i Aalborg Zoo og står til at blive endnu større og mere skræmmende. Sidste års arrangement tiltrak over 30.000 besøgende og satte besøgsrekord to dage i træk. Nu er det tid til, at den uhyggeligt hyggelige fest vender tilbage med et brag.

Halloween i Aalborg Zoo vil byde på en overflod af (u)hyggelige dekorationer, masser af græskaraktiviteter og en myriade af små krible-krabledyr, der vil sørge for at give både gys og gåsehud. Men i år kan gæsterne også se frem til to helt nye aktiviteter: “Fiskernes Forbandelse,” der udforsker det foruroligende havunivers, og “Foderfabrikken,” der tager besøgende med på en lærerig rejse om elefanternes appetit og deres bidrag til naturen.

Henrik Vesterskov Johansen, direktør i Aalborg Zoo, siger, “Vi har skabt vores egen unikke version af Halloween, hvor dyrene er i fokus, og det har været populært. I Foderfabrikken kan man derfor blive klogere på elefanternes uhyggeligt store appetit og ditto efterladenskaber, og vi anlægger en stor og ret dyster kirkegård, for at sætte fokus på tab af biodiversitet og truede dyrearter, der desværre forsvinder alt for hurtigt.”

På Halloween-kirkegården kan gæsterne også møde den mystiske Dr. Knogle, og dem, der tør begive sig ned i dybet til “Fiskernes Forbandelse,” skal være forberedt på at møde en skummel Færgemand og det ubestemmelige væsen Havskræmmeren.

Halloween i Aalborg Zoo åbner dørene den 7. oktober og byder på en bred vifte af aktiviteter for både børn og voksne. Fra kæmpe halmlabyrinter til Græskarværksteder, hvor man kan lave sit helt eget græskarhoved, er der noget for enhver smag. Arrangementet strækker sig fra den 7. til den 29. oktober, og aktiviteterne er åbne i weekenderne og i hele uge 42.

Så gør dig klar til at opleve en Halloween-fest, der er større, skræmmende og fyldt med sjov for hele familien i Aalborg Zoo i år.

Aalborg Zoo

Se flere nyheder