Folkeuniversitetet i Aalborg Præsenterer Spændende Foredrag Til Børn i Efterårsprogrammet

Skrevet af: Vagthavende
3 sep, 2023 - 13:09

Folkeuniversitetet i Aalborg har netop lanceret deres efterårsprogram, som byder på et bredt udvalg af foredrag og kurser for både voksne og børn. I denne sæson er der også fokus på at tilbyde lærerige og underholdende foredrag til de nysgerrige børn.

Programmet inkluderer blandt andet:

24. september: Børnene kan dykke ind i spøgelseshistorier på Aalborghus Slot. Historikeren Katrine fra Moesgaard Museum og astronomen Ole fra Aarhus Universitet vil guide børnene gennem et spændende foredrag og derefter tage dem med på en tur rundt på slottet, hvor de vil møde det venlige spøgelse Bingo. Dette foredrag henvender sig til børn i alderen 6-12 år.

8. oktober: Børnene får mulighed for at udforske kvantefysikken. Sammen med Ulrich Busk Hoff, der er ph.d. og operationel leder af Quantum DTU, vil de lære om, hvad information er, hvordan den bliver behandlet i computere, og hvordan kvantecomputere fungerer. Dette foredrag er rettet mod børn fra cirka 10 år og deres forældre eller bedsteforældre.

Forældre og børn kan finde flere detaljer om hvert foredrag og tilmelde sig på Folkeuniversitetets hjemmeside. Ud over børneforedragene tilbyder Folkeuniversitetet også en bred vifte af kurser og foredrag for voksne, herunder litteraturhistorie, metakognitiv terapi, kunstture og meget mere i deres efterårsprogram.

Se flere nyheder