Aalborg Try Out tilbyder rekordstort antal aktiviteter til unge og studerende

Skrevet af: Vagthavende
27 aug, 2023 - 11:08

Aalborg Try Out er tilbage den 4. september med en imponerende samling af cirka 60 forskellige gratis aktiviteter, der spænder over 12 uger, med det formål at fremme sundheden, trivslen og fællesskabet blandt studerende i Aalborg.

Initiativet er støttet af Sundheds- og Kulturudvalget, der har allokeret 550.000 kroner årligt for at fremme et aktivt fritidsliv for unge under uddannelse.

Projektet sigter især mod de nye studerende på videregående uddannelser og ønsker at fjerne barriererne for dem, der ønsker at deltage i forskellige aktiviteter.

For at imødekomme forskellige interesser og niveauer er der både bevægelsesorienterede aktiviteter som kajakpolo og vandreture samt mere afslappende tilbud som madlavning, skak og manicure. Projektet har også åbnet op for gruppeaktiviteter, hvor studerende kan deltage som en enhed, hvilket især kan hjælpe dem, der er nye i byen og ønsker at skabe nye venskaber.

Alle aktiviteter kræver ikke udstyr, og alle niveauer er velkomne. Instruktører vil være til stede for at hjælpe deltagerne med at komme godt i gang. Interesserede kan allerede nu se udvalget af aktiviteter på Aalborg Try Outs tilmeldingsside.

Se flere nyheder