Fårup Sommerland inviterer til Lysfald

Skrevet af: Vagthavende
26 aug, 2023 - 08:08

Fårup indbyder til en helt unik oplevelse ved Lysfald, hvor deltagerne kan opleve en løbebegivenhed i nattemørket, omgivet af et magisk lys- og lydunivers. Det sker i weekenden d. 7.-9. oktober samtidig med Høstfesten.

Arrangementet vil finde sted i Fårup og præsentere parken i et helt nyt lys – tusindvis af funklende lamper vil oplyse området og skabe en enestående visuel oplevelse. Lysfald er ikke blot en løbebegivenhed, men også en mulighed for at nyde den fantastiske atmosfære i parken om natten.

Deltagerne har mulighed for at vælge mellem forskellige distancer og niveauer af udfordring, inklusive 2,5 km Walk/Run, 5 km Walk/Run, 10 km Walk/Run, 15 km Run, og Halvmarathon Run. Uanset niveau vil deltagerne blive belønnet med en unik metalmedalje og et startnummer som minde om deres deltagelse.

For at skabe en endnu mere fortryllende oplevelse opfordres deltagerne til at medbringe lysende udstyr som løbeveste med diskret lys. Der vil også være salg af knæklysprodukter til rådighed.

Det er vigtigt at bemærke, at deltagerne deltager på eget ansvar og skal overholde gældende trafikregler. Løbere skal være i god fysisk form for at kunne fuldføre deres valgte distance. Ved tilmelding accepterer deltagerne, at de deltager på eget ansvar, og arrangørerne fraskriver sig ansvar for eventuelle skader eller uheld under løbet.

Se flere nyheder