Lille Vildmosecentret tilbyder spændende ture, til områder der normalt er lukket for offentligheden.

Skrevet af: Vagthavende
5 jul, 2023 - 03:07

En af turene går til Høstemark Skov, en af Danmarks smukkeste naturskove, hvor man kan opleve majestætiske krondyr. Turen inkluderer også et besøg i Portlandmosen, hvor man kan opleve den unikke højmose og dens dyre- og planteliv. Tofte Skov er en anden fantastisk destination, der byder på en rig kulturhistorie og en imponerende naturrigdom.

Her kan man støde på vilde krondyr, vildsvin og måske endda visenter. Turens højdepunkt er det imponerende 17 meter høje Toftebakketårn, der giver en betagende udsigt over Tofte Mose og den enorme højmoseflade.

Turene finder sted i løbet af sommerferien og kan bookes på Lille Vildmosecentrets hjemmeside. Det anbefales at sikre sin plads i god tid, da der er rift om billetterne. Inden turen kan man besøge Lille Vildmosecentret og udforske deres flotte udstilling samt prøve forskellige aktiviteter som køreture med Tørvetoget og Vandets Kraft – en ny vandlegeplads. For at sikre energien under turen kan man også tilkøbe en sandwich og drikkevarer i Café Soldug.

Så hop på bussen og oplev noget af Danmarks fineste natur i Lille Vildmose. Det bliver en uforglemmelig oplevelse for naturelskere og eventyrlystne sjæle.

Kilde: Lille Vildmose centeret

Se flere nyheder