Maritim stemning i Shoppen: Springeren – maritimt oplevelsescenter på besøg i skolernes sommerferie

Skrevet af: Vagthavende
18 jun, 2023 - 16:06

Fra den 26. juni til den 6. august vil der være forskellige gratis aktiviteter, der vil glæde både børn og voksne.

Én af de spændende aktiviteter, der finder sted i Shoppen, er Matrosskolen, der er en del af Springeren. Fra den 26. til den 28. juni mellem kl. 11 og 14 kan besøgende deltage i sjove og lærerige aktiviteter på torvet ved hovedindgangen. Det er en oplagt mulighed for at få et indblik i den maritime verden og blive en del af spændende aktiviteter – og det er helt gratis!

I hele perioden vil det maritime telt fra Springeren stå placeret foran Elgiganten. Her vil der være en tegne konkurrence, hvor deltagere kan tegne det flotteste skib og have chancen for at vinde fantastiske præmier. Hver uge vil der blive udtrukket en vindertegning, og det er bestemt værd at deltage og vise sin kreative side.

Børnene vil også få mulighed for at få lavet maritime tatoveringer og bandanaer, når Springeren kommer forbi det maritime telt. Hold øje med yderligere information om tidspunkter for disse aktiviteter.

På torvet ved hovedindgangen vil der være en imponerende udstilling med modelskibe. Dette er en unik mulighed for at komme helt tæt på de detaljerede modelskibe og beundre deres håndværk i løbet af hele perioden.

Springeren byder også på en udstilling med titlen “Fjorden og byen”. Denne fine udstilling består af omkring 30 roll-ups med spændende fortællinger. Hver onsdag i perioden vil der være en historiker til stede, der vil give en times foredrag og rundvisning fra kl. 11 til 12.

Hvis du ønsker at deltage i en rundvisning, kan du allerede nu tilmelde dig helt gratis ved at sende en mail til n.frost@shoppen-aalborg.dk. Husk at angive den ønskede dato, du gerne vil deltage, og du vil blive tilføjet deltagerlisten.

Shoppen i Aalborg byder velkommen til Springeren – maritimt oplevelsescenter og dets spændende aktiviteter. Grib chancen for at udforske den maritime verden og få en uforglemmelig oplevelse i skolernes sommerferie.

Kilde: Shoppen Aalborg

Se flere nyheder