Uwe max Jensen gik halvnøgen gennem Ålborgs gader i lørdags.

Skrevet af: Vagthavende
12 jun, 2023 - 16:06

Folk i Aalborg blev lørdag eftermiddag mødt af et usædvanligt syn, der ville efterlade enhver lamslået på en varm sommerdag. Klokken 15.30 i Bispensgade oplevede de en helt anden scene end normalt.

En mand går foran, hans hænder bundet af en gag-pind, kun iført boksershorts og et lavt lændeklæde. Bag ham fulgte en stor mand i en hætte, som piskede ham med et reb.

Den hængte mand var ingen ringere end den provokerende kunstner Uwe Max Jensen, der for nylig fik 60 dages betinget dom af landsretten. Han blev dømt for at have delt et billede af en lærers halshuggede hoved i en onlineartikel.

Men tilsyneladende var denne straf ikke nok for Uwe Max Jensen, der fandt det nødvendigt at gå fra Byretten i Badehusvej til Landsretten på Gabels Torv.

Uwe Max Jensen er kendt for at optræde nøgen for sin provokerende kunst, men denne lørdag eftermiddag valgte han at beholde sine boxershorts under lændeklædet.

Kunstneren forklarede, at politiet flere gange havde forsøgt at få ham sigtet for ærekrænkelse, og han ønskede ikke at give dem en anden grund.

Kilde: Nordjyske

Se flere nyheder