Ungdomsringens Musikfestival for 41. gang

Skrevet af: Vagthavende
5 jan, 2023 - 10:01

Vi har stolt fulgt op på historien, og Ungdomsringens Musikfestival er i dag en stor og velfungerende musikfestival, som samler unge fra hele landet til det største musikarrangement for amatørbands i norden. Musikfestivalen er en unik mulighed for at møde andre unge med samme interesse på tværs af kommune- og landegrænser. På Musikfestivalen i Nordkraft i Aalborg optræder ungdoms bands og unge solister fra hele landet samt Grønland. Vi anser Musikfestivalen for at være en fest for alle unge, ikke kun dem der optræder.

Musik er jo fantastik at drømme og gøre sig forestillinger til, og for mange følger der noget selvudvikling og identitet med, uanset om man spiller musik i band, eller man er lytter til musikken. Det er medvirkende til at gøre Ungdomsringens Musikfestival i Nordkraft relevant og velbesøgt, år efter år. Vi ønsker med Musikfestivalen at være med til at skabe gode rammer og muligheder for unge i Danmark til at udøve deres kreativitet i.

Ungdomsringens Musikfestival handler i sin helhed om at give de unge en scene, lade dem udfolde sig kreativt og give de unge koncertgæster en fed oplevelse, der inspirer og underholder. Men vi ønsker også med musikfestivalen at støtte de unge i at være en del af gode, sunde fællesskaber, da fysiske fællesskaber kan noget særligt og er vigtige for unges trivsel.

Har I lyst til at tale med nogle unge, der optræder, publikum, musikpædagoger eller andre, kan jeg være behjælpelig med at skabe kontakten. Giv mig et kald eller en mail.

Vi håber, I har lyst til at lægge jeres journalistiske vej forbi Ungdomsringens Musikfestival 2023. Festivalen afholdes i Nordkraft i Aalborg den 20.-21. januar 2023.

Aalborg Kommune støtter Ungdomsringens Musikfestival.

Se flere nyheder